sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Pojat tutustuvat etsintään

Tänään päätin vaihtelun vuoksi napata pojat mukaan hakutreeneihin kun Hipulla on ollut tällä viikolla aktiviteetteja ihan riittävästi.



Kumpaakin nakitettiin ja lopuksi laitettiin yksi "kadonnut" hieman kauemmas kissanruuan kanssa jotta näin miten tyypit hakeutuu maalimiehille ja osaako ne käyttää nenäänsä yhtään. Tämä toimintamalli siksi että näin heti onko etsintä niille luontevaa ja olihan se! Kumpikin käyttäytyi hyvin samalla tavalla, nakit haettiin iloisina häntä huiskaten ja kauempana olevalle maalimiehelle hakeuduttiin reippaasti nenää käyttäen ihan kuin ne olisivat tienneet mitä pitää tehdä, vaikka niille ei koskaan mitään tälläistä olla tehty aiemmin. Eli varsin lupaavalta vaikuttaa ainakin tässä kohtaa!

Hakutreenien jälkeen tuuppasin neljä nuorinta koiraa autoon ja vein ne isolle pellolle rallattamaan, porukalla oli huisin hauskaa kiitäessään sohjoista peltoa pitkin poikin.. kuvia ei valitettavasti ole kuin yksi autossa otettu kun alkoi jo hämärtää siihen malliin ettei kamera olisi pysynyt kiiturien perässä. Matkaa pellolle ei ole kuin pari kilometriä joten nelikko matkusti ihan tyytyväisenä hieman ahtaassa häkissä :)



Mukavaa ja rentoa sunnuntaita kaikille!