maanantai 17. helmikuuta 2014

Hakuilua ja hapuilua

Sunnuntaina oli taas hakutreenit Hipun kanssa.
Se oli jälleen iloinen, vauhdikas ja motivoitunut. Ilmaisut olivat tosi hyviä ja töitä tehtiin jatkuvalla innolla vaikka toista kadonnutta saikin etsiä hetken pidempään. Palkkana toimi tällä kertaa lihapullat ja tehtiin pientä vaihtelua ja se sai yhden pullan kadonneelta ja toisen minulta. No problem here.

Kun Pihlakin sattui olemaan mukana niin ajattelin että kokeillaan nyt senkin kanssa, no tulipahan ainakin vahvistusta sille miksi tämä ei ole Pihliksen ykköslaji... tosin iloisesti sekin maalimiehille menee, mutta eihän sitä ehdi mitään nenähommia tehdä kun juoksee tuhatta ja sataa pitkin poikin. Toisen maalimiehen se bongasi mutta tuli pyytämään multa lupaa mennä, mistä yllätyin! Ilmeisesti tapakoulutus on mennyt vähän liian hyvin perille tässä kohtaa, mutta eipä sillä ole sen kummempaa merkitystä kun luulen että Pihlan hakuilut (tai hapuilut) oli nyt ainakin toistaiseksi tässä ja toinen pojista saa jatkaa sen tilalla. Ompahan sitten enemmän aikaa panostaa Pihlan kanssa agilityyn ja tokoon mitkä on sille luontevampia lajeja.


Treenien jälkeen käytiin pellolla nollaamassa päättömän viuhotuksen merkeissä ja pari päivää sitten pesty Hippu pyöri useammassakin kohdassa, ainakaan omistajan nenään sattuvia uusia ödöörejä ei kuitenkaan kannettu kotiin asti. Sää on ollut viimeaikoina melkoisen vaihteleva ja satuttiinkin pellolle juuri kun taivaalta tipahteli jättimäisiä märkiä lämpäreitä.

Tälle viikolle onkin suunnitteilla vaihteeksi melkoisen koiramaista menoa ja tutustutaan ihan uuteen harrastukseen, mutta tästä lisää myöhemmin!