lauantai 22. maaliskuuta 2014

Mukavia suunnitelmia keväälle

Olen tässä viime päivät plärännyt kalenteria ja suunnitellut kevättä. Kummasti sitä alkaa melkein kaikki viikonloput täyttyä hiljalleen koiramaisesta puuhastelusta ja olenkin tässä kehitellyt ideoita kaikenlaiseen uuteen ja innostavaan.

Lähimpien suunnitelmien kohde löytyykin jo viikon päästä olevasta kevään erikoisnäyttelystä, jonne matkataan Oonan ja Nella-kasvatin (H. Aavistus) kanssa. Kävinkin kurkkaamassa miltä Nella näyttää ja sehän olikin tällä hetkellä hyvässä karvassa toisin kuin suurin osa muista sisaruksista. En olekkaan Nellaa hetkeen nähnyt ja on se kyllä ihana tyttö, köllötteli melkein koko vierailun vieressä rapsuteltavana ja täyttää paikkansa perhekoirana hienosti.

Tässä vielä kuva tulevasta reissukaverista :)


Tulin ilmoitelleeksi muitakin koiria jo näyttelyihin vaikka karvatilanne on tällä hetkellä koko sakilla aika onneton, mutta eipä tässä muu auta kun elää toivossa että ennen näyttelyitä ehtii edes jonkinmoinen karvapeite kasvaa takaisin..

Tein tulevia näyttelyitä (ja osittain muitakin harrasteita) varten myös sellaisia valmisteluita, että ostin viimein uuden kevythäkin vanhan aivan liian kovia kokeneen tilalle. Itseasiassa vanha kevythäkki tuli meille jo valmiiksi käytettynä ja luukkuun oli joku reipas tehnyt reikiä jotka onneksi sai aika vähällä vaivalla parsittua kasaan. Hetki reikien paikkaamisen jälkeen koitin sitä vimmalla laittaa kasaan ja sain hajoitettua yhden muoviosista niin että se ei pysy enää pystyssä kuin ilmastointiteipin voimin. Häkki onkin ollut viime ajat eteisessä jotta kuraiset ja märät koirat saa sinne kätevästi kuivamaan, kunnes tässä yhtenä päivänä toinen kissoista oli saanut loistoidean ja pissinyt sen päälle, eikä tunnetusti se ihana tuoksu lähdekkään ihan helpolla pois kun ei häkkiä saa minnekkään likoamaankaan.. joten kenties olisi aika vanhan häkin matkata kaatopaikalle, kerran noin huono-onnisen kohtalon omistaa ettei vaan suostu koskaan olemaan käyttökunnossa.