torstai 16. lokakuuta 2014

Muutoksen tuulet puhaltaa

Hei kaikki taas ihan luvattoman pitkän ajan jälkeen!


Blogiin kirjoittelu on jäänyt viime kuukausina paristakin syystä, koirien kanssa on touhuiltu normaalia vähemmän kun allekirjoittanut on kovaan tahtiin kasvatellut mahaansa, sillä meidän laumaan pitäisi rantautua hieman vähemmän karvainen otus jouluksi. Koiralauma onkin saanut jo ajoissa opetella vähän tasaisempaan ja rauhallisempaan arkeen emännän ollessa sairaslomalla kotosalla jo pitemmän aikaa, mitään rikkinäisen selän kipuilua suurempaa ei onneksi ole vialla joten eiköhän tästäkin suosta vielä nousta kunhan etupaino helpottaa.

Perheenlisäyksen johdosta koko meidän konkkaronkka muuttaakin maanantaina kymmen kilometrin päähän nykyisestä asunnosta, omakotitaloon jossa on suuri piha ja niin ihmis- kuin koiralaumallakin tilaa rällättää vapaana. Uusi osoitteemme on Vessarinmäentie 41, 45910 Voikkaa.

Myös meidän kotisivut ovat kadonneet taivaan tuuliin koska koin blogin päivityksen niin paljon helpommaksi ja (sitten kun aikaa jossain kohtaa löytyy) kotisivujen tiedot tulevat siirtymään luultavastikkin tänne. Koirien kanssa harrastamista ja pienimuotoista kasvatusta en ole lopettanut vaikka hiljaista onkin viimeaikoina pidellyt, aivot sauhuten on jo mietiskelty tulevia pentueita ja muutoinkin suunnitelmia karvakorvien pään menoksi!

Koirista vielä sen verran että Hippu on jatkanut "uraansa" kaverikoirana ja osoittautunut siinä varsin päteväksi. Pihla on saanut ensimmäisen SA:nsa näyttelystä, kasvattajansa avustuksella kun ei omistaja kyennyt matkaan lähtemään. Oona voi edelleen hirmuisen hyvin ja nauttii syksyn viileydestä. Mosku ja Viljo ovat heränneet miehisyyteen, kahakoineet ja tulleet jälleen ystäviksi jääräpäisen omistajan avustuksella. Mosku on myös tutustunut omistajineen hajuerottelun maailmaan. Ronja on käynyt kokeilemassa paimennusta lampailla ja intoa oli löytynyt. Kasvattien emä Sara (Dimolin Saraliina) on saanut koulutustunnuksen RTK1.


Ihanan tunnelmallista syksyä kaikille ja toivottavasti meistä jatkossa kuuluu vähän useamminkin (ja jos ei, niin ainakin tiedätte miksi ;) )!