Pentuja

Pentuja!


Seuraavat pennut suunnitteilla aikaisintaan vuodelle 2025.


Vastaan vain asiallisiin omalla nimellä tehtyihin kyselyihin, pelkkiin hinta- tai värikyselyihin en vastaa. Pentujemme hinnat vastaavat rodun keskitasoa ja pentu valitaan perheelleen luonteen, ei esimerkiksi pelkän värin perusteella. Emme myy pentuja pelkiksi ulkokoiriksi.

Pentuja meillä syntyy harvoin, tällä hetkellä korkeintaan kerran vuodessa ja joskus pentua voi joutua odottamaan pidemmänkin aikaa. 

Kasvatinomistajiltani toivon halua olla yhteyksissä koko koiran eliniän ajan, meille syntyy pentuja harvoin ja jokainen niistä on minulle tärkeä. Kasvattieni omistajille olen aina tavoitettavissa ja lupaan antaa neuvoja ja apua parhaani mukaan vuorokaudenajasta huolimatta. 
Vastineeksi toivon, että kasvattini tullaan aikuisina terveystarkastamaan laajasti ja ne luonnetestataan, jotta voin parhaiten arvioida kasvatustyöni tulosta monella osa-alueella. Suosittelen myös vähintään ohjattuihin tottelevaisuuskoulutuksiin osallistumista pentuaikana, jotta yhteinen sävel omistajan kanssa löytyy mahdollisimman nuorena. 

Toivon että ottaisit yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla, jossa kerrot asuinpaikastasi, mahdollisesta perheestä, aiemmasta koirakokemuksesta ja varsinkin siitä minkälaista pentua etsit. Haluaisin myös tietää, miksi olet kiinnostunut juuri minun kasvatistani ja mikä sai valitsemaan kyseisen rodun.


Leppäkeihäs, Maanvaiva, Hellanlettas, Tuomentuoksunen
Kuvaaja Taru Vallius.