sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Paljon päivityksiä tehty!

Hei vaan kaikille!

Viimein löytyi aikaa päivitellä vähän kuvia ja muuta ajan tasalle. Kesällä meillä vierailleista Tee-pennuista löytyy nyt uudemmat kuvat kesältä niiden omilta sivuilta. Lisäsin kokonaan uuden muistoissa-osion, josta suureksi suruksemme Oona nykyään löytyy. Pentuja-osiota päivittelin jo aiemmin, sillä pentusuunnitelmamme siirtyvät keväältä pidemmälle ensi vuodelle ja syy ei varmasti jää enää tässä kohtaa salaisuudeksi jos kasvattajan tapaat, odotamme nimittäin vauvaa saapuvaksi keväällä. ♡ Pentuja ei kuitenkaan unohdeta kokonaan, päässä hyrrää erilaiset suunnitelmat nytkin, mutta sitä täydellistä urosta ei vain ole vielä löytynyt.

Kesä oli aikaimoista huisketta meidän talossa mutta saatiin me jotain aikaiseksi, Nella eli Aavistus kävi luonnetestissä saaden 93 pistettä, tarkemmat pisteet koiranetissä. Mosku eli Alkuräjähdys kävi uudelleen näyttämässä terveitä silmiään silmätarkastuksessa. Tee-pentueen pojat jäivät ikävä kyllä molemmat kivesvikaisiksi ja tämä tieto on nyt päivitelty niiden sivuille.


Kuvissa kesällä vieraillut Aikalisä, minun lellipoika Vilma Ketelän kuvaamana ja Aavistus luonnetestitapahtumassa Petra Österbergin kuvaamana. Näiden ihanien kesämuistojen saattelemana toivotankin kaikille mukavaa joulunaikaa! 🎄