torstai 16. maaliskuuta 2017

Keväisiä terveisiä!

Kevät on viimein hiipinyt tänne meidänkin nurkille! Sen on viimeistään tunnistanut kuraisista tassunjäljistä ja pitkin poikin pyörivistä karvapalloista.. yhtä yllättäin teepennutkin täyttivät jo yhdeksän kuukautta! Oma vapaa-aikani on kulunut viime kuukaudet lähinnä koulutehtävien parissa ja hieman vähemmän karvaisia oppilaita ohjaten ja kasvattaen, mutta valmistuminen häämöttää jo horisontissa siihen malliin että uskaltaa toivoa aikaa löytyvän kesemmällä paremmin myös koiraharrastuksille.


 Kultaposken Bianca, Hengenheimon Sadepäivän Ilo, Dimolin, Xankaritar, Hengenheimon Alkuräjähdys. kuva Anniina Salo

Viime pennuista kotiin jääneestä Tilkasta eli Sadepäivän Ilosta on kasvanut fiksu pieni koira on varsinainen sylieläin ja meidän taaperon varjo. Pihlan eli Dimolin Xankarettaren kanssa päästiin rally-tokon alkeiskurssille, mutta ei monesti ehditty osallistua kun omien ja lapsen jatkuvien sairasteluiden takia jouduttiin olemaan niin paljon pois että luovutin paikkani paremmin paikalle pääseville. Hieman harmittaa mutta saatiinpahan vähän pohjaa treenailla kotosalla. Tilka oli ilmoitettu ensimmäiseen viralliseen näyttelyynsä tähän lähistölle, mutta sinnekkään ei päästy sairastelujen takia.

Pentusuunnitelmien osalta siirsin sijoituksessa olleen Hengenheimon Arvoituksen kokonaan haltijalleen Annikalle ja sovin Hengenheimon Aavistuksen omistajan Marjon kanssa että se tulee minulle jalostuslainaan ja teen sillä seuraavasta juoksusta yhden pentueen. Kiitokset yhteistyöstä kummankin kasvatin omistajille, olette korvaamattomia!

Mutta tässä viimein tuoreempia kuvia näistä meidän "pikkuisista":

n. Hengenheimon Sadepäivän Ilo "Tilka" kuva Anniina Salo

u. Hengenheimon Seitsemäs Taivas "'Lemmy" kuva Enni Rosti

u. Hengenheimon Uskollinen Ystävä "Unto" kuva Vilma Ketelä

Pennuilla on sujunut hyvin kodeissaan ja olen saanut niistä varsin mukavaa palautetta tässä teini-iän kynnyksellä. Unton toinen kives on tosin vieläkin hukassa ja taitaa hukkaan jäädäkkin, harmi.

Mukavaa kevättä kaikille lukijoille!