torstai 13. helmikuuta 2020

Päivitystä

Huomasin että viimeisimmistä päivityksistä on kulunut jo luvattoman kauan ja viimeisimmältä pentueelta puuttuu omat sivut kokonaan, joten päivittelin pikaisesti edes jotain infoa Närpiäisistä ja sijoituskoirista. Viimeiset kuukaudet ovat kuluneet kovassa kiireessä opiskelujen parissa ja samaa menoa on luvassa koko keväälle. 

Koirajoukkiolle kuuluu kuitenkin hyvää! Viimeisimpien päivitysten jälkeen luonnetestasin Tilkan (Sadepäivän Ilo) ja testistä sainkin vahvistusta ajatukselleni sen luonteesta. Testi keskeytettiin sillä meno oli liian hurjaa herkälle Tilkalle. Tästä syystä päätin että Tilkalle ei tule pentuja, sillä minulla on (toivottavasti) parempia jalostuskoiria samoista linjoista kasvamassa. Tilka saa jatkaa elämäänsä meidän lellikkinä ja kainaloisena tuttuun tapaansa. 

Tällä hetkellä minulla on kaksi "uutta" sijoituskoiraa joista löydät lisätietoja niiden omalta välilehdeltä. Jos kaikki tämän hetken suunnitelmat toteutuvat seuraavat Hengenheimolaiset syntyvät ehkä kahden vuoden päästä, mutta Moskun (Alkuräjähdys) jälkeläinen saattaa etsiä tulevaisuudessa sijoituskotia minun sijoittamanani.


Talvisin terveisin Anniina ja Hengenheimon Sadepäivän Ilo, Hengenheimon Alkuräjähdys sekä Dimolin Xankaritar + muut Hengenheimolaiset.